SEGON ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ HiTT

La Fundació HiTT va sortir a la llum tal dia com avui de l’any 2019. En èpoques festives i de celebració vam tenir un motiu més pel qual estar joiosos: el naixement de la Fundació HiTT. Felicitat que avui tornem a rememorar veient, en el seu segon aniversari, el progrés que ha fet.

Després d’anys de trajectòria en el sector vam decidir que era el nostre moment de fer una aportació que contribueixi al canvi de paradigma que ha de guiar el futur del sistema sanitari. I d’aquesta voluntat de contribuir a la sostenibilitat del sistema neix la Fundació.

Com tot allò que acaba de néixer, s’ha d’anar orientant i donant-li les pautes necessàries per a esdevenir una realitat. Avui podem dir que estem molt orgullosos dels valors amb què hem fet créixer aquest projecte: compromís social, transparència i sostenibilitat.

Ara bé, com us podreu imaginar el camí que hem recorregut no ha estat planer. Com el de molts altres projectes el nostre camí es va veure entorpit per l’aparició d’una pandèmia global.

Teníem dues maneres d’afrontar aquest obstacle que se’ns presentava pocs mesos després de donar inici a la Fundació. Vam optar per veure-ho com el senyal definitiu de la necessitat inajornable d’introduir canvis transformadors en el sistema sanitari. Aquest ha de ser blindat no només de les amenaces més explícites sinó, dels problemes resultants de no introduir innovacions en el sistema.

Per tant, podem dir orgullosos que malgrat la pandèmia, el nostre compromís s’ha vist reforçat, el compromís de seguir impulsant la innovació a través del suport a projectes prometedors i de la transferència de coneixements.

Durant aquests anys hem creat un equip proper i compromès amb la causa, que ofereix el millor de cadascú per fer que aquest projecte tiri endavant. Junts ens dirigim a un 2022 ple d’iniciatives com de jornades, projectes formatius, i algunes sorpreses més.

Estem contents de celebrar un any més amb aquells qui recorren el camí amb nosaltres o ens han acompanyat en algun moment. I esperem amb els braços oberts aquells qui en un futur participaran en la nostra iniciativa.